Bun venit pe pagina Maduro Cigars Club!

In 26 mai 2010, porneam intr-o aventura a bunului gust si a hedonismului temperat. Initial, trei aradeni s-au adunat pe o terasa din centrul orasului, ca sa guste trabucuri, sa schimbe impresii, sa contemple un oras frumos, cu oameni frumosi. Aceasta initiativa a atras mai multi amatori ai acestei culturi alternative. Luna de luna, alti si alti pasionati si incepatori deopotriva, isi petreceau serile de joi invaluiti in fumul albastrui al havanelor. Si, pentru ca aceasta initiativa lua amploare, am format un club: Maduro Cigars Club Arad.

Maduro Cigars Club este o initiativa culturala. Consta intr-un grup itinerant de domni, doamne si domnisoare care impartasesc o pasiune comuna, cea pentru trabucuri. In interiorul clubului este binevenit oricine, dupa o perioada de proba, bineinteles. In clubul nostru nu se face propaganda politica sau religioasa. Incurajam schimbul sanatos de idei, incurajam afacerile si activitatile culturale si filantropice.

In prezent, ne mandrim cu un numar de 23 de membri cotizanti, plus o multime de aspiranti; ne mandrim cu faptul ca am reusit sa organizam niste evenimente de-a dreptul deosebite, inclusiv cu invitati speciali din celebra insula a Caraibelor; ne mandrim cu site-ul madurocigarsclub.ro - simplu, dar cu bun gust.

Ce urmeaza? In mod cert, noi evenimente cu invitati din insula definitorie pentru arta trabucurilor, degustari lunare, intalniri saptamanale, dialoguri inteligente, muzica buna si noi prieteni.